кадър: Фейсбук/Румен Радев кадри bTV, Фейсбук/Бойко БорисовРедактор: Предложеният за министър-председател от коалицията ГЕРБ-СДС

...
кадър: Фейсбук/Румен Радев кадри bTV, Фейсбук/Бойко БорисовРедактор: Предложеният за министър-председател от коалицията ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Митов върна мандата на президента Радев, държавният глава ще каже до дни кога ще го връчи на ИТН

кадър: Фейсбук/Румен Радев 

кадри bTV, Фейсбук/Бойко Борисов

Редактор: 

Предложеният за министър-председател от обединението ГЕРБ-СДС Даниел Митов публично върна мандата на предизента Румен Радев, който преди дни му го връчи. Митов разяснява, че събрралите най-вече гласове на последните парламвентарни избори са пробвали почтено и намерено да водят диалози с другите партии, с цел да получат поддръжка за осъществяване на политики в ръководството.

По думите на преставителя на ГЕРБ, партиите към които е било отправено предложение за сформиране на държавно управление, са отказали " надменно, безконтролно и незряло ". 

Президентът Радев благодари на Даниел Митов за положеното изпитание да бъде излъчено държавно управление. Той добави, че до дни ще заяви по кое време ще връчи мандата на идната полотическа мощ, която е Има Такъв Народ. Румен Радев прикани парламентарните партии за употребяват това време за разговор, тъй като България има потребност от държавно управление. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР